Vores værdier

Hos Pro Recruit er vi eksperter i headhunting og rekruttering. Vi er specialister i at kombinere forventninger til kompetencer, kemi, samt personlighed. På denne måde sørger vi for at matche kandidaterne til jeres virksomheds kultur og behov. Vi tilbyder en høj grad af fleksibilitet, idet vi gerne møder jer, hvor det passer bedst. Vi arbejder fra 8-16 og mere til. Vi afholder gerne samtaler med kandidater og jer, når det passer – hvad enten det er morgen, middag eller aften, hvilket er med til at gøre processen kortere, hurtigere og mere overskuelig for alle parter.

Virksomhedskultur

Forståelse for virksomhedskultur er essentielt for et godt samarbejde mellem virksomhed og kandidat. Derfor er det, hos os, altid af højeste prioritet, at sætte sig godt ind i sagerne.  
Gennem dialog om succeskriterier og generelle forventinger, klæder vi os godt på til at finde de skarpeste kandidater til virksomheden.

Personlig kommunikation

Vores kommunikation med kandidaten er baseret på personlig dialog i samspil med vores egne erfaringer fra branchen. Det er med til at give en bedre forståelse af personlige og sociale dynamikker, der er afgørende for at finde det ønskede match. Det er vores løfte til vores kunder.

Samtale og test

Vi afholder første samtale med relevante og kompetente kandidater. Afhængigt af kundens præferencer, tilbyder vi også personlighedstest/ persontest, hvor vi benytter Master MPA, logik- og intelligenstest der identificerer potentiale via Master ACE, samt performance-test med OPTO

Det siger vores kunder


 

Hos Pro Recruit får man en samarbejdspartner og ikke et kunde-leverandør forhold. Det er noget af det, som betyder mest for mig. De udviser en professionalisme i deres tilgang til opgaverne. De er gode til at skabe relationer og være professionelle, men hvor der samtidig er plads til god humor. De har en god teknologisk- og forretningsforståelse og kender branchens problemstillinger. De er gode til at sætte sig i vores sted og kender vores kunder. De kender mig, og ved hvad jeg står for, hvilket gør at de ved, hvilken kemi og personlighed de skal gå efter i deres søgen efter kandidater til mig. De er meget nærværende, de er tæt på lokalt og de er gode til at kigge ind til en kop kaffe eller bare slå på tråden og høre, hvordan det står til. De dækker vores primære behov inden for IT med fokus på Cloud området, projektledelse med mere.


NIELS NANCKE, DELIVERY DIRECTOR & TECHNOLOGY OFFICE  

Mit samarbejde med Pro Recruit baserer sig på et tillidsfuldt og fagligt stærkt partnerskab med tryghed for, at opgaverne bliver løst. Pro Recruit har fingeren på pulsen inden for it-branchen, hvilket betyder hurtig eksekvering og forretningsforståelse for de rette kandidatprofiler. Partnerskabet bygger på høj faglighed, professionalisme og fleksibilitet, hvilket har stor betydning i en foranderlig it-branche i et konkurrencepræget marked. Som kunde føler jeg mig tryg i hele rekrutteringsprocessen, da jeg løbende bliver orienteret om status. Det betyder, at jeg er up to date og kan informere forretningsenheden ift. til planlægning af ressourcer i relation til opgaver og projekter. Pro Recruit har for mig været et meget værdiskabende samarbejde. 


TINA KURTIK, HR BUSINESS PARTNER